Ervaringen

 

 

Arissa
Monique Krimp
Inez Hendriks
Ernie van Brink

 

 

Voordat ik met PowerSlim begon woog ik 111,7 kilo. Daarvoor woog ik iets meer maar het is mezelf wel gelukt een aantal kilo af te vallen. Vanaf mijn puberteit heb ik eigenlijk altijd wel overgewicht gehad, maar niet in ernstige vorm. Ik had hier wel aanleg voor. Het is er eigenlijk bij in geslopen en door omstandigheden ben ik meer gaan eten, emotie eten!

Voor een aantal jaren geleden had ik voor mezelf besloten helemaal het roer om te gooien, mijn leven te verbeteren, ik ga stoppen met roken en daarna afvallen. Mede doordat ik heel erg last van mijn voeten en knie kreeg, ben ik hiervoor naar het ziekenhuis gegaan en van mijn knie een CT scan gemaakt, hieruit bleek dat ik al artrose heb. Te jong om een nieuwe knie te plaatsen, advies van de chirurg was heel hard, maar wel het beste, om af te vallen. Toch nog 2 jaar een weg geprobeerd te zoeken, welke weg ik zou in slaan met welk dieet/afslank mogelijkheid.

Vele ups-and-downs gekend, dit probeerde ik ook voor de buitenwereld zoveel mogelijk te verbergen, door altijd goedlachs door het leven te gaan, maar eigenlijk was ik helemaal niet gelukkig met mezelf. De allereerste gedachten is om te googlen, welke mogelijkheid het beste bij me zou passen.. Hier kwam heel gauw in een cirkel terecht, de één zegt dit, de ander zegt dat. Op een gegeven moment ben je eigenlijk ten einde raad, omdat er zoveel te lezen valt op het gebied van afvallen. Een afslanktraject moet echt bij je passen en je als persoon afvragen; wat wil je, hoe ga ik verder en wat is je doel voor de toekomst. In mijn geval was dit absoluut een gezonder en ander leven!

Uiteindelijk ben ik via, via en ook door het advies van o.a. mijn collega, in contact gekomen met Powerslim, omdat ik graag aan mijn levensstijl wilde gaan werken, maar het ook heel erg belangrijk vond, hoe verder in de toekomst. Powerslim sluit persoonlijk heel goed aan bij mij, ook omdat ik er van wilde leren om in de toekomst op gewicht te blijven. Ook had ik die stok achter de deur nodig, dat ik elke week naar mijn coach moest om te wegen en de week door te bespreken. Ik kon aangeven wat ik lastig vond of anders kon doen.

PowerSlim in één woord; ongelooflijk! Heerlijke producten en absoluut geen hongergevoel. Tijdens dit traject heb ik dat geen één keer ervaren. Het voordeel is dat je juist meer gaat eten, 6 keer per dag om de 2.5 uur. Minder suikers en minder koolhydraten. Dus je eet niet minder, waar internet mee vol staat, maar anders eten, gezonder, vaker, gevarieerder en veel meer vezels en eiwitten Dus doordat je deze verandering hebt, is het absoluut niet zwaar. Door de producten en de combinatie keuze van voeding wordt je juist heel bewust, welke producten je beter kan laten staan en wat je daarvoor in de plaats kan nemen. Het contact met mijn coach verliep heel goed, bij raad en daad was zij altijd beschikbaar!!

Ik voel me veel energieker en positiever. Nu besef ik pas, in welk negatief spiraal ik eigenlijk was belandt. Hoe ver ik eigenlijk al in mijn schulp gekropen was en hierdoor erg onzeker was geworden. En ik krijg nu zoveel positieve reacties, dat doet me ook erg goed!

In de toekomst zal ik niet meer aan te komen, doordat ik nu weet hoe ik het beste om moet gaan met de bewuste keuze aan voeding, wat ik kan laten staan en daarvoor in de plaats kan nemen. En ik kan nu ook gewoon eten wat ieder ander eet, maar wel blijven opletten!

Arissa

 

 

Ik voel me weer vrouw!!
Natuurlijk ben en was ik al een vrouw, het enige verschil voor mij is dat ik me nu weer lekker voel in mijn eigen lijf en dat was wel even anders. Doordat ik een ongeluk had gehad, was ik niet meer in staat om te bewegen voor een maand of zes. Ik ben een echte emotionele eter en voelde mij zielig, omdat ik nauwelijks meer iets kon. Ik kon nog wel eten, maar dat was niet goed voor mij. Toen ik weer mocht bewegen ging dat echter niet zo makkelijk als ik gedacht had. Na een intensief revalidatietraject mocht ik weer zelf gaan sporten.


Gelukkig was er bij ons in het dorp een sportschool geopend alleen voor vrouwen! Dat was wat ik zocht en het geluk wil dat ik daar mijn coach en eigenaresse Mariëlle Walter tegen het lijf liep. Zij zag meteen dat ik niet lekker in mijn vel zat en vertelde mij dat ze mij daar mee kon helpen en zo begon mijn PowerSlim ervaring. Jeetje wat een informatie kreeg ik van haar, samen hebben we een plan gemaakt dat voor mij haalbaar was. Ik heb mijn gehele PowerSlim traject ervaren als super makkelijk. Een groot voordeel was, dat ik heerlijk kon eten en er een groot assortiment aan producten waren, die ik erg lekker vond. Zes eetmomenten per dag om de twee en een half uur, daar moest ik eerst wel even aan wennen. Dat was wel anders dan ik gewend was, maar het went wel snel kan ik je zeggen, 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes.

Mijn grootste valkuil, chocolade!! Maar ook daar hebben ze bij PowerSlim een oplossing voor, de melkchocolade chunk, zo lekker en hij proeft net als de kitkat…….mmmmmm. Inmiddels ben ik 31 kilo minder en ben nu al bijna een jaar stabiel. Anders leren eten en denken, nog altijd kan ik terug vallen op mijn coach voor advies en vragen over eten.

Iedereen die nog een twijfel heeft over het afvallen met PowerSlim kan in zeggen, gewoon doen, je zult versteld staan over wat het je brengt. Ik zit lekker in mijn vel en kan eten wat ik lekker vind.

Monique Krimp

 

 

Vorig jaar een folder gekregen van Hart For Her in Eerbeek. Ben er binnen gelopen, het voelde gelijk goed, gezellige sfeer en onder professionele begeleiding begonnen met sporten. Tegelijkertijd begonnen met het dieet PowerSlim, wat een makkelijk te volgen dieet is. Altijd onder begeleiding iedere week wegen en inmiddels ruim 33 kilo afgevallen.

Gevolg: Ik heb minder last van mijn gewrichten, geen hoofdpijn meer. Krijg spieren en voel mij goed. Het leven wordt een stuk leuker en energieker. Het leuke is dat je veel complimenten krijgt.


Als ik terug kijk dan ben ik trots op hetgeen ik bereikt heb. Ik had het zonder de combinatie tussen trainen, discipline en het dieet nooit gered.

Ik kan het anderen aanbevelen als het roer drastisch om moet.

Inez Hendriks

 

 

2017! Mijn omslagjaar! Tot mijn 56e jaar ben ik nooit erg bezig geweest met mijn eetpatroon. Ik vond dat ik wel veel, maar gezond at (heel bewust vegetarisch) en gaandeweg moest ik steeds grotere maten kleding kopen. Fietsen en wandelen, met name in de bergen, ging lastiger en ik kon niet meer goed bij mijn veters om ze te strikken.

Een paar keer heb ik een poging gedaan om via een sportschool aan de slag te gaan maar daar hield ik al snel mee op tot in Eerbeek Hart for her de deuren opende. Ik ben daar begonnen en vond het leuk! Ik hoorde dat daar ook met PowerSlim goede resultaten werden behaald en eind december 2016 ging bij mij de knop om.

Op 1 januari 2017 ben ik serieus begonnen met PowerSlim en dat is mij heel makkelijk afgegaan. Het wekelijks wegen en de gesprekken met de coach waren een goede stimulans. Zes keer per dag eten, leren omgaan met de hoeveelheid koolhydraten en nooit een hongergevoel. Mijn streven was om 13 kilo kwijt te raken. Dat ging zo snel en makkelijk dat ik nog even door ben gegaan.

Acht maanden en vele complimenten verder, naast een nieuw eetpatroon, ben ik het dubbele aan gewicht kwijt; 26 kilo! Van maat 42/44 naar maat 36/38!! Maar het allerbelangrijkste is dat ik mij goed voel, makkelijker beweeg en weet dat ik dit kan vasthouden.

Groetjes Ernie van Brink