Jouw coaches

 

 

Ik ben Mariëlle Walter en heb samen met mijn huidige man 6 kinderen. Na een roerige periode was ik 82 kilo en was daar met mijn 1.71m helemaal niet blij mee natuurlijk. Ik heb PowerSlim gedaan en was met 13 weken 12 kilo afgevallen, zonder honger. Ik wil graag meer mensen helpen om weer op een gezond gewicht te komen.

Van oorsprong ben ik verpleegkundige (tot 1991) en later (tot 2016) werkzaam geweest in ziekenhuis Rijnstate (Arnhem) als operatieassistent bij de bariatrie. Dit zijn maagverkleiningen door gastric bypass en gastric sleeve bij patiënten met morbide obesitas.

In mei 2016 ben ik begonnen met mijn sportschool voor vrouwen “hart for her Eerbeek”. Ik heb PowerSlim in mijn sportschool omdat het de ideale combinatie is om begeleid af te vallen en tegelijk begeleid te worden in sporten. Ik hoop vele vrouwen, maar ook mannen (mogen komen buiten de openingstijden), te begeleiden naar een gezond gewicht. Het is prachtig om te zien, hoe mensen door een beter gewicht en meer spierkracht zich beter gaan voelen en nog meer te kunnen genieten van het leven!

Uiteraard ben je ook welkom als je niet bij mij komt sporten, maar wel met PowerSlim wilt afvallen en mijn begeleiding wilt hebben.


Ik ben Miranda van Neerbos. Bijna iedereen kent het wel, er komen steeds wat kilo’s bij en voor je het weet zit je niet meer lekker in je vel. Dat had ik ook, vorig jaar mei getrouwd en moest en zou toch in een jurkje. Toen ik de foto’s terug zag, wist ik het zeker, daar moet ik iets aan doen! Ik kende Mariëlle al van het sporten in Apeldoorn, en wist dat zij een hart for her was begonnen in Eerbeek en had geluiden gehoord dat zij met PowerSlim was begonnen.

Even googlen…… Hmmm koolhydraatarm en een nieuwe levensstijl, dat is wat voor mij! Mariëlle gebeld en een afspraak gemaakt, 19 september 2016 mijn eerste afspraak. Mijn eetpatroon moest helemaal om. In het begin was het even wennen, maar de producten van PowerSlim vond ik erg lekker. Gelukkig ook heel veel keus dus gevarieerd. Ik at 6x per dag en had geen honger of zin in snoepen. En wat een energie!!! Iedere week naar coach Mariëlle, wegen en de week door spreken en na 3 maanden…. Weer op mijn oude gewicht!

Mijn levenswijze is veranderd en ik weet nu veel beter wat goede en slechte producten zijn. Daarnaast weet ik goede afwegingen te maken als we een keer een feestje hebben of uit eten gaan. Natuurlijk zijn er momenten waarop ik er even niet op let, de volgende dag pak ik de draad weer gewoon op en blijf zo op gewicht.

Het heeft mij ook meer gebracht… Het trainen van de dames bij hart for her Eerbeek, een paar keer in de week. Het enthousiasme van de dames hoe fanatiek ze zijn met sporten is zo geweldig! Ook dat geeft mij zoveel energie en daar word ik toch blij van. Januari 2017 de cursus van PowerSlim behaald, dus nu ook PowerSlim Coach! Ik hoop dat ik de dames die iets met hun voeding willen, net zo enthousiast kan maken over PowerSlim als ik zelf ben geworden.